“מגי ותולי” – חוויה קולינארית שמשתבחת עם השנים
אנחנו מפיקים אירועים
לשמחתנו, בשנים האחרונות ניתן דגש רב יותר על האוכל שמוגש לנו באירועים, מה שיוצר תחרותיות בריאה בענף הקייטרינג ומאפשר לנו להוסיף את המונח בוטיק לאירועים איכותיים. פס הייצור המשעמם והנודע שכיכב לכולנו על הצלחת הפך להיות אישי יותר ומעודן, כיום האיכות בולטת וחומרי הגלם נבחרים בקפידה. האוכל באירוע הוא אחד האלמנטים החשובים לנו, אנחנו מאמינים כי כל אורח צריך ליהנות כאילו הוא נמצא במסעדה ולא באירוע מתועש. “מגי ותולי” מספקים ללקוחות שלנו חוויה קולינארית בכל אירוע, מחווה צבעונית, מגוונת ומלאה בטעמים מיוחדים. הקייטרינג הוקם לפני יותר מ- 20 שנים ובהיותו מאז ומתמיד מתמקד בהקפדה על הפרטים הקטנים יחד עם תודעת שירות גבוהה, אנחנו גאים להציע אותו ללקוחות אניני הטעם שלנו.
שני שם טוב, אשת השיווק המסורה של “מגי ותולי” ישבה איתנו לשיחה מלאה בטעם טוב:
“מגי ותולי” ספרו לנו על עצמכם
“אנחנו גאים כי במהלך השנים, זכינו לקחת חלק באירועים משפחתיים וחתונות מרגשות, אירועים עסקיים של החברות המובילות במשק וארוחות של מדינאים רמי דרג כנשיאי ארה”ב ביל קלינטון וברק אובמה, שרים וראשי ממשלה. אנחנו מקפידים על כל פרט בכל אירוע גדול או קטן ומקיימים ללקוחות את הפנטזיות שלהם”.
מה מיוחד בקייטרינג של “מגי ותולי”?
“לדעתנו, הסוד של הקסם וההצלחה של הקייטרינג טמון בנוסחה הייחודית שלנו, באמצעותה הצלחנו למצוא פתרון ראוי להכנת אוכל מוקפד לכמות גדולה של אנשים, מוטיב שמסייע לנו עם חזון הקייטרינג- חוויה קולינרית של מסעדת גורמה אל תוך עולם האירועים. שתפו אותנו באהבה ובפנטזיות שלכם וניצור עבורכם את האירוע שיהיה “תפור על פי מידה”. המחמאות שתקבלו מהאורחים שלכם היא התמורה האמיתית לעבודה שלנו”.
מי הם הלקוחות עמם אתם אוהבים לעבוד?
“הלקוחות האהובים על “מגי ותולי” הם כאלו שמגיעים עם ראש פתוח, שאוהבים לשלב בין יצירה לבין אוכל ומחפשים את הדרך הטובה ביותר לשלב את הטעמים עם קונספט האירוע”.
איך אתם בונים תפריט מיוחד עם בבקה?
“בכדי להגיע לתפריט המושלם שיכבוש את האורחים, חייב להודות כי יש צורך במפיק אירועים בעל ניסיון: ענבר באה תמיד עם קונספט יצירתי שמקשר בין האוכל, העיצוב והמקום. תחת המוטיב מתפתח תהליך חשיבה וסיעור מוחות ונוצר תפריט חדש ומקורי! ענבר נותנת המון חשיבות לשילוב טעמים, פרזנטציה ומקוריות. המנות משלימות את קונספט האירוע תוך סינרגיה מושלמת עם הזוג וקהל האורחים”.
ואם כבר מדברים על התפריט, איזו מנה אסור להגיש בחתונה?
“אנחנו ללא ספק אוסרים על הגשת שקשוקה באירוע או כל בורקס שקורא לעצמו מאפה ומתקשט ברוטב פטריות גדוש במונוסודיום גלוטומט. הכי חשוב שהאוכל צריך להתאים לאורחים, לזמן ולמקום. לכל אירוע יש את המנות שנכונות לו ולקהל האורחים”.
בקשה מוזרה מלקוח?
“היריעה קצרה מלהכיל”
מה לדעתכם המקצועית מייחד את בבקה?
“מה שמייחד את בבקה מהשאר זו יצירתיות, מקוריות וטירוף יחד עם החיוך של ענבר”.
לסיום, היכן אתם רואים את עצמכם בעוד 5 שנים?
“ממשיכים להוביל את ענף האירועים בשנים הבאות עם האופי הייחודי שלנו, בהענקת שירות מקצועי, חדשנות ופרפקציוניזם בכל אירוע”
משתוקקים כבר לבנות תפריט יחד עם “מגי ותולי”? לפרטים נוספים לחצו כאן! ולביקור באתר של מגי ותולי לחצו כאן!
רוצים להתחתן בבקה-סטייל
וולקאם לבבקה
אנחנו מפיקים אירועים לא-סטנדרטיים (עד כדי כך שזכינו בפרסים בינלאומיים. נייס, לא?).
מכלול מדויק של לוקיישן, עיצוב, טעמים, צלילים ויופי, שמעל הכל – אתם משתקפים מתוכו. אירועים שהם ללא גבולות וללא מעצורים. הצלחנו לסקרן אתכם? מגניב. בואו לראות עוד.
לצפיה בגלריה