מתי אפשר להתחתן בשנת 2017?
אנחנו מפיקים אירועים
אחת מההחלטות שמטרידות את רוב הזוגות העתידים להינשא, היא התאריך המיוחל של היום הגדול אז מתי אפשר להתחתן בשנת 2017?
בגדול, לכל זוג יש מעט מושג לגבי התקופה, אם קיץ או חורף, אך בכדי להיות יותר מדויקים, הם מפרטים על הדף כל מאורע חשוב שמתקרב, כמו הופעה ענקית של אמן מוכר מחו”ל, משחק כדורגל ממש חשוב או כמובן חגי ומועדי ישראל.
אנחנו ממליצים להוריד מהרשת לוח שנה אלקטרוני, בו מצוינים כל התאריכים החשובים, כן ! אפילו מועדי משחקי כדור רגל מיוחדים. אומנם, מי שחשוב לו האירוע שלכם, יגיע בכל מקרה, אפילו אם כבר קנה כרטיסים, אך אם תבחרו תאריך שאינו מתאים מבחינת דת ומנהג, יהיה קצת קשה להתחתן כדת משה וישראל.
כדי שתימנעו מעצמכם מצב מביך, שוחחנו עם הרב אריאל מקחנין, אשר מלווה אותנו עוד לפני ש’בבקה’ נולדה בחתונה של גב וענבר. לרב מקחנין יש רזומה מפואר של זוגות להם ‘בבקה’ הפיקה את החתונה והיד עוד נטויה. בדיוק בגלל זה שאלנו אותו מתי אפשר להתחתן בשנת 2017?
נו אז מתי אפשר להתחתן בשנת 2017?
להלן התאריכים האסורים וכן התאריכים המאושרים בשנת 2017 לקידוש חתן וכלה:
ינואר-מרץ(כולל)
ניתן להתחתן בכל ימות השבוע מלבד שבת
2/4- 9/4 מותר להתחתן (מלבד שבת)
10/4-18/4 פסח, אסור להתחתן
18/4-27/4 מותר להתחתן (רק במידה ואב החתן אשכנזי)
מלבד
24/4 יום הזיכרון לשואה ולגבורה, אסור להתחתן
25/4-27/4 מותר להתחתן (מלבד שבת)
28/4- 14/5 אסור להתחתן (חוץ מיום העצמאות)
14/5 והלאה מותר להתחתן (תלוי במנהג)
11/7-23/7 מותר להתחתן (במידה והחתן ספרדי)
24/7-1/8 אסור להתחתן
2/8- 19/9 מותר להתחתן
20/9-23/9 ראש השנה, אסור להתחתן
24/9-28/9 מותר להתחתן
1/10-3/10 מותר להתחתן
4/10-14/10 סוכות, אסור להתחתן
15/10-31/10 מותר להתחתן
נובמבר-דצמבר מותר להתחתן (כולל חנוכה)
במידה ואתם כמהים לערוך טקס דתי, מומלץ להתחיל לתכנן את האירוע כחצי שנה מראש ואפילו יותר, מאחר ויש תאריכים פופולאריים שנתפסים די בקלות, מה שעלול להפיל אתכם בין הכיסאות. הרב אריאל מקחנין, מתאר את התהליך ומספר כי הוא מלווה את כל הזוגות החל מפתיחת התיק ברבנות ועד החופה עצמה, כאשר הוא נמצא שם בכל שלב עבורם ומאפשר להם להרגיש הם עצמם.
הוא ממליץ לחפש רב כמה שיותר מוקדם, כחצי שנה מראש או אפילו יותר, בכדי שתוכלו לערוך את הטקס עם רב אליו התחברתם ולא עם ברירת מחדל. אם אתם אנשים של מילים, הרב מקחנין ממליץ כי הן החתן והן הכלה יקריאו כמה מילות אהבה, בכדי להפוך את הטקס לאישי ומרגש יותר.
הוא מאמין כי זוג שהחליט למסד את האהבה שלו, הוא זה שצריך להיות במרכז ולאו דווקא הרב שמנחה את הטקס. “חופה סטנדרטית עורכת כ-12 דקות, בזמן הזה הזוג הוא זה שכל האורחים באו לראות ולא את הרב, לכן אני מנחה ולא עורך את הטקס, נותן לזוג לתת את האמירה שלו באהבה ובדרך הכי נעימה שאפשר…אנשים רגילים שרב מגיע וקובע להם, לכן הטקס שלי הוא קצר כי אין לי אמירה, לא הזמינו אותי בשביל להרצות”.
צריכים עזרה בבחירת תאריך מושלם? מחפשים את צוות החלומות להפקת החתונה שלכם? צרו עמנו קשר, מבטיחים לכם כי את כל השאר אנחנו נעשה!
רוצים להתחתן בבקה-סטייל
וולקאם לבבקה
אנחנו מפיקים אירועים לא-סטנדרטיים (עד כדי כך שזכינו בפרסים בינלאומיים. נייס, לא?).
מכלול מדויק של לוקיישן, עיצוב, טעמים, צלילים ויופי, שמעל הכל – אתם משתקפים מתוכו. אירועים שהם ללא גבולות וללא מעצורים. הצלחנו לסקרן אתכם? מגניב. בואו לראות עוד.
לצפיה בגלריה